Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

Nyheder

Lidt nyt:

Alle links opdateret, ellers intet nyt og alt ved det gamle på denne side.

Skitt fiske og knæk & bræk til alle i 2023! :-)

Følg med på Facebooksiden.


Selvom siden nærmest er gået i stå siden 2016 og det meste foregår på Facebook, opdaterer jeg alligevel enkelte sider på den gamle namsen.dk hvert år. Har indtryk af en del alligevel kigger i de mange sider og mange bruger forsidens links til hurtigt at få info.


Juli 2020

Først i dag (15/5-21) har jeg fået de sidste 2020 sider opdateret.
Datoen - og at det er 2. år jeg må undvære et par Maj-dage i Bjøra og premieren i Namsen, sætter ubarmhjertigt fokus på det store savn det afstedkommer. Godt nok har vi Skjern og andet fint fiskeri at ty til i DK. Men efter 30 sæsoner af kortere eller længere varighed kan det virkelig mærkes, at Namsenturen ikke kan forløbe som den plejer.
Mange fiskere oplever det samme på grund af Corona, men også andre ting - og vi kan bare håbe 2022 bliver, som vi gerne vil have den.

Ønsker hermed alle et stort Knæk & Bræk, uanset hvor I ender i år, og et STORT skitt fiske til de heldige nordmænd. Til dem, der er forhindret af andre grunde, håber jeg det lykkes til næste år.

Siderne om Storlaks, Største 2020, TOP 30 1999-2020 og Turen 2020 er opdateret.


2020 opdatering:
Der ligger tal på siden om storlaks. Har opdateret siden med links og wobblerlisten og døde links fjernet. Mange af de finske sider er ikke længere tilgængelige. Største 2019 og Turen 2019 færdig.


Tal

I alt blev der i 2016 skrevet 2850 laks (fisk på 3 kg og derover) ind på laksebørsen. I alt 18268 kg med snitvægt på 6,41 kg. Antal storlaks (7 kg og op) udgør 1037 stk, altså lidt over en trediedel. Laks på 15 kg og over landedes der 21 stk. af og bare 2 såkaldt ægte storlaks (18 kg og op) blev det til. Største laks 19 kg.
Ingen på 20 kg eller derover på trods af forlydender om flere, heraf adskillige omkring 25 kg, i prøvenoterne op til sæsonstart. Der går rygter om en 20+ på tampen af sæsonen - eller under prøvefiske. Men det er ikke officielt bekræftet.
Op på hesten igen drenge - så bliver det altså i 2017 det sker! :-)

 


Nyt!

Flere norske wobblermakers på wobblersiderne. De sidste ture er opdateret efter bedste evne. Skrift-type rod skulle være fixet - måske steder jeg har overset.

Skitt fiske og knæk og bræk!. :-)


Nyt!

Flere norske wobblermakers på wobblersiderne. Forsøger løbende at forbedre listen over wobblerfabrikanter med kontakt-info og links.
Facebook opslag er nu på namsen.dk

Send gerne links til interessante wobblerfabrikanter der ikke er på listen.

Skitt fiske og knæk og bræk!. :-)


Opdateringer!

Artikel om Laksen - Moxy's Gigantlaksside på plads igen - siden om Wobblere opdateret.

Skitt fiske og knæk og bræk!. :-)


Opdateringer!

Pågående opdateringer løbende.
Indtil videre er databasen med fangster er opdateret til også at inkludere 2013 og 2014 med. Data fra den officielle laksebørs.
Siden med storlaks og Top 30 1997-2014 er opdateret.

Skitt fiske og knæk og bræk!. :-)


MO er også i gang igen!

Mogens, manden bag MO wobblere, har gjort det igen. Sammen med makkeren Ole fik han på Østduun denne flotte laks på 14,5 kg.

Skitt fiske og knæk og bræk!. :-)


Så er største 2015 på norske hænder!

Killer-gjenget måtte jo gøre det!. Sidste år stod de bag masser af action på Storem. I år hærger de på Vibstad. Indtil videre er det Erik og Jacob der topper med denne super flotte laks på 18,7 kg!. Største Namsenlaks so far er nu på norske hænder.


Jacob/Erik med vanvittig flot laks! - sådan!


Lasse og Jonar følger trop med denne på lige knap 10 kg.


Jonar/Lasse med flot laks.

Laksene er taget på Eriks superwobblere! - et stort tillykke og fortsat knæk og bræk


Pas på! - denne kan give laksefeber!

Slapper af efter 2 timers fiskeri i nat. Skal i gang igen kl. 16. Er godt tilfredse med en fin 7-kilos laks efter en lille halv times fiskeri. Det samme hændte for Brdr. Rasmussen i nat. Deres laks vejede blot 18,5 kg! :-)
Stort tillykke til brødrene, som gang på gang fanger de store laks! :-)

Som et lille kuriosum, kan nævnes at den blev fanget på en wobbler de fandt i Bjøra et par dage før.


namsen.dk er i gang igen!

Der mangler en del opdateringer, forbedringer m. m., men det retter sig stille og roligt. De fleste sider er brugbare p. t..

Skitt fiske og knæk og bræk!. :-)


Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk